Adenauer in Moskou.Bron Sacha,s wereld.https://sascha313.wordpress.com/2018/07/03/adenauer-in-moskau/

Nee, Adenauer was geen nazi, Terwijl zijn geboortestad Keulen steeds meer verwoest door de bombardementen en steeds meer mensen Hitler tegenkwamen, fokte Adenauer rozen in zijn tuin in Rhondorfs bij Bonn, samen met de heren Abs, onder Hitler hoofd van de buitenlandse afdeling van Deutsche bank en de Keulse bankier Dr Robert Pferdmenges. Adenauer ontwikkelde in zijn Rhondorfer Villa de tactische lijn voor de oprichting van een nieuwe partij om het oude systeem te behouden. De CDU overwint het kapitalisme en het Marxisme. Dat was de eerste zin van dit progamma. Bovendien zegt het niet minder demagogisch: Het kapitalistische economische syteem deed geen recht aan de staat en de sociale belangen van het Duitse volk.(Aachener progamma 194), En in 1955 reisde Adenauer naar Moskou. Hij ontmoette daar met Chroetsjov maar in zijn bagage reisde minstens een nazi wanneer hij de Sovjet hoofdstad in 1955 bezocht: (Globke.)

Als we dit oude verhaal vandaag opwarmen, dan is dat alleen maar omdat de ware achtergrond van deze reis in het westen (En in Moskou) altijd verborgen is gebleven. Waarom publiceerde de DDR tegelijkertijd documenten over het fascistische verleden van West Duitse politici ?, Het duitse instituut voor eigentijdse geschiedenis gaf het volgende rapport.

In de DDR bevinden zich uitgebreide dossiers die talloze hoge functionarissen van de staat Bonn van Fascistische misdaden tegen de menselijkheid veroordelen. Vaak bood de door de federale overheid aan om deze archieven en bestanden te bekijken. Deze aanbiedingen werden echter genegeerd door zowel de regeringen van Adenauer en Erhard en afgedaan als propaganda door de West Duitse pers. Daarom richtte de regering van de DDR zich herhaaldelijk op het wereldpubliek en presenteerde het documentaire bewijs van wie er in Duitsland is, om het fascistische verleden te verwerken. Deze aanpak van de DDR en de daaruit voortvloeiende druk die wordt veroorzaakt. De verontwaardigde democratische welt-offentlichkeit de Bonn regering uiteindelijk gedwongen zijn gezicht te redden om een deel met een aantal van deze oorlogsmisdadigers zoals Oberlander, Globke, Frankel en Kruger en stuur diverse fascistische bloed richter met pensioen. Oost Duitsland zou liever zien dat de oude fascistische criminelen van de west duitse sociaal democraten, vakbondsleden en andere vredelievende demokratische krachten zelf zouden worden blootgesteld en omvergeworpen. Maar zolang ze de kracht niet hebben het is een van de nationale verplichtingen van de DDR om hen te helpen. De blootstelling aan de active nazi,s komt perfect overeen met de vreedzame belangen van de Westduitse burgers en ook al die volkeren die het slachtoffer zijn van de fascistische criminelen waren.

Met de realease van de documenten over het fascistische verleden van leidingevende West Duitse politici, De staat van de DDR die arbeiders en boeren helpt en ook de arbeidersklasse en alle vredelievende mensen in West Duitsland. De echte macht in de Bondsrepubliek en de daadwerkelijke tegenstanders te zien. De DDR zal op deze manier blijven handelen en zijn plicht jegens de mensen vervullen.

Stalin stond erom bekend dat het in 1953 werd vermoord en in 1956 nam de anti-communistische Chroetsjov zijn plaats in. De Berliner Zeitung (DDR) ondertekend met de nodige voorzichtigheid (Goed wetende dat de chroetsjov kliek niets meer dan gelijkgestemde mensen zouden zien aan het hoofd van de Oost Duitse overheid over het volgende commentaar (zie onder krantenartikel)

De vervolging van communisten ging na 1945 doelgericht met de oude fascisten die moe in de rechtvaardigheid en de ministeries van binnenlandse zaken en droog sindsdien voortgezet, maar dan zonder de doodstraf waar ze gebleven waren en werden begroet door Adenauer ongebreidelde ahistorische slaakte kus in de federale regering voor communisten in de jaren vijftig was het een oneindige catastrofe.

Al in 1952 werd het verbod op de KPD in gang gezet, en in 1956 opgevolgd door het federale constitutionele hof. Wel wie zat daar in rechter robe ? De communisten die alleen door ontsnapping, hulp en solidariteit aan de kampen ontsnapten stonden hun pestkoppen opnieuw voor de erkenning van hun legitieme eisen. Er waren deportaties, Bestanden gingen verloren, Papers werden geeist, vermeende getuigen zouden gehoord moeten worden alles werd gedaan om de communisten hun recht op leven te vernederen, te bestrijden en te ontkennen.

Fascisme, tracking, magazijn, marteling en oorlog werden verbrand en vaak hebben weinig, net als mijn vader, helaas al had te weinig kracht om te praten over deze tijd van horror. In de volksbuurt waar ik ben opgegroeid was hij de verrader en red-pig. in een flink aantal nazi,s met de dochter van de rode wordt niet gespeeld. Het werd opnieuw gebeld en gebeld.

Adenauer met zijn onuitsprekelijke Globke maakte een fascist van de alter eerste"Vriendelijkheid" aan zijn minister van buitenlandse zaken met dit besluit voor de rehabilitatie van de fascisten na 1945. Globke heeft het commentaar voor de raciale wetten geschreven.

De meeste communisten die het fascisme, oorlog, kampen en martelingen overleefden, werden de rest van hun leven beroofd en beschadigd tijdens zijn leven, tot op de dag dat ze niet werden gecompenseerd en gerehabiliteerd bewust zijn zij stierven en hun misbruikers mochten wonen en de jonge republiek verontreinigen Fascistische ideen.

De donkere punten van alle oude BR regeringen.

De vervolging van alle mensen in de oude BRD die campagne voerde voor hereniging, vredesverrag, tegen militarisering enz werd vervolg, beschuligd, voor de rechtbank gesleept en tienduizenden gingen naar de gevangenis. De meesten verloren hun baan.

Hier is slechts een voorbeeld: Nieuw Duitsland 4 mei 1966; Klacht tegen Olympia.

Bonn praktijken vanwege sportbegrip in de gevangenis. Ik schreef daarvoor in sportbehoud, Ik weerstond alles dat niets te maken had met eerlijkheid. Ik schaamde me als een westduitse atleed zoals de Oost-Duitse meester Recknagel (Skispringer) in de bondsrepubliek korte termijn lancering verboden. Ik ben nog steeds van overtuigd dat de juiste is voor mij als een atleet en als een publicist de manier waarop geen haat tussen de volkeren zaait, maar brengt hun begrip."De man die deze woorden in de Dusseldorf rechtbank Arnold sprak bittner. Bonn maakte hem het proces, in de loop waarvan de officier van justitie maandag de misadige klacht presenteerde, Attorny Spiess riep Arnold Bittner, Helmut Kempkes en Winfried Liedenfeld, de voormalige hoofdreacteur van de Westduitse tijdschrift; Sport tribune. Officier van justitie Spiess vermeed het woord begrip in zijn mond te nemen. Hij sprak van oppervlakkige nabije doelen van de verboden KPD, maar op de procesdagen toen de ene na de andere sterren getuige, meestal met het embleem van de politieke van de politieke politie van Bonn aan zijn zaak werd ingezet, werd dit weerlegd, Want de aanklager wilde bewijzen de drie beklaagden deden niets meer dan het eisen en ondersteunen van sportrelaties tussen de atleten van beide Duitse staten. Maar dat is verboden in de Bondsrepubliek, het basis decreet van Karlsruhe is nog steeds van kracht en markeert de Duitse gymnastiek en sportfederatie als een anti-constitutionele organisatie.

Groen licht in sportverkeer ? De hypocrieten durven dit in adem te uiten omdat ze rechtopstaande mannen laten die voor het sportverkeer binnenkomen door de geheime politie worden gesnoven en naar de rechtbank worden gesleept. Advocaat D.r in zijn pleidooi verwierp Diether Posser verdediger van de beklaagden nadrukkelijk de aanklacht als vals, onbewezen en uiterst gevaarlijk voor de ontwikkeling van de sportrelaties tussen de twee Duitse staten.

Arnold Bittner sprak ook over de geest van Olympia in zijn laatste rede. Hij vond het gepast om dit aan te wijzen, immers de olympische spelen worden gehouden in de staat die politieke politie en rechterlijke macht op de knieen legt voor publicaties in de geest van het olympische begrip. Een week later diende het I.O.C. Congres dat in het voordeel van Munchen besloot, een officier van justitie in Dusseldorf een strafklacht in tegen Olympia PFI

Berliner Zeitung op 7 Mei 1966: 

Schandalig Verdict.

Dusseldorf (ADN)/ BZ

De 4e Grote Strafhof Dusseldorf veroordeelde Gisteren de redacteur van het voormalige West-Duitse sportkrant"Sporttribune Arnold Bittner tot negen maanden en Helmut Kempkes en Winfried Lierenfeld van vier maanden in de gevangenis. Dit oordeel is ellendig voor de Olympische gedachte en begrip. Het dient alleen de vijanden van het Duitse sportverkeer.

EINDE ARTIKEL.