EDUARD LIMONOW: KEN JE AUSCHWITZ ? Met dank aan Sacha,s Wereld. https://sascha313.wordpress.com/2018/06/30/eduard-limonow-kennen-sie-auschwitz/

Het wereld beeld van Rusische liberalen berust op de basis van de vergoddelijking van het Westen. Ze geloven in het westen vooral de de democratische V.S. En ze vliegen daar om te klagen ze denken niet over wie ze klagen, ze kennen het voorwerp van hun aanbidding niet. Hier is een kleine verklaring voor de liberalen.

EEN VERPLETTEREND BOEK.

In 1989 werd het boek van de Canadese auteur James-Bacque gepubliceerd onder de titel"Andere verliezen". Het boek is in elf talen vertaald en is een bestseller geworden, ondanks het feit dat het boek onbeschoft en agressief is. Het is geweldig!, Maar het boek is nog niet in het Provinciale Rusland terechtgekomen. Ik heb het gelezen terwijl ik nog in Frankrijk woonde.

"Other Losses is een documentaire boek over de vernietigingkampen voor de Duitsers, Het gevangengenomen militair personeel in het gebied van Europa georganiseerd door Amerikanen, Fransen en Britten op Europese bodem. In het voorjaar van 1945 kwamen in totaal 6 Miljoen Duitse soldaten in Anglo-Amerikaanse gevangenschap. En Bacque beweert dat meer dan een miljoen van hen (Hij heeft zelfs 1,5 Miljoen verloren), zijn gedood door wrede en inhumane behandeling.

HET AMERIKAANSE INTERNERINGSKAMP.

Vanaf het voorjaar 1945 leefden in de beruchte Amerikaanse kamp"Rijn-Werden" op de linkeroever van de Rijn onder katostrovale omstandigheden twee miljoen krijgsgevangenen. Ze werden in de open lucht vastgehouden op een met prikkeldraad omheinde woestenij (foto onder), Er waren zelfs geen tenten. De gevangenen groeven zo goed als ze konden in de grond. Dagenlang was er absoluut niets te eten en er waren gevallen waarin er tot drie dagen geen water was om te drinken, en toen het regende veranderde de woestenij in een moeras.

In het Gotha Kamp in midden Duitsland ontvingen de gevangenen een klein portie voedsel op de eerste dag, maar werden op de tweede en de volgende dagen gehalveerd. Om ze te krijgen werden ze gedwongen Peckingstaven te gebruiken, met kromme ruggen renden ze door de rijen van de Amerikaanse bewakers. Hoe verder ze kwamen om hen te voeden met stokken die verhandeld werden zei Sergeant Helmut Liebich. Elke dag telde Liebich 10 tot 30 lichamen die uit zijn sectie B werden gesleept waarin ongeveer 5.200 mensen werden vastgehouden.